Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικο προφιλ

Με έδρα έναν χώρο στην Μεταμόρφωση ( Κ. Βάρναλη 22 ) η εταιρεία μας Pressdot ξεκίνησε το 2004 ως μια μικρή μονάδα εκτύπωσης κυρίως μικρών εντύπων.

Δέκα χρόνια μετά, με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από τους πελάτες μας, έχουμε εξελιχτεί σε μια ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα παραγωγής.

Στελεχωμένη από προσωπικό με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, και εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα η εταιρεία μας αναλαμβάνει την προβολή σας προς το καταναλωτικό κοινό, δημιουργικά, δυναμικά, ολοκληρωμένα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Με την συνεχή και επίμονη προσπάθεια για βελτίωση, την αναβάθμιση της τεχνικής υποδομής και την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών, στόχος μας είναι η δημιουργία ανώτερων ποιοτικά προϊόντων που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Έτσι, έχουμε κατορθώσει να αποκτήσουμε έναν μεγάλο αριθμό πιστών πελατών, ο οποίος χάρη στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας αυξάνεται συνεχώς.

Βέβαιοι για την αλήθεια των λόγων μας, βρισκόμαστε στη διάθεση σας κάθε στιγμή, να σας αποδείξουμε…. «εντύπως» την αλήθεια των λόγων μας!!!